Onze visie

Van der Meer & Philipsen is een strategisch juridisch partner voor bedrijven en organisaties in Noord Holland. Wij handelen vanuit de overtuiging dat het voor iedere partij, groot of klein, mogelijk moet zijn om zijn recht te halen. Wij zijn er om de ander te bewegen aan zijn verplichtingen te voldoen zonder daarbij ʻde mens achter het dossierʼ uit het oog te verliezen. In een stabiele samenleving kunnen mensen erop vertrouwen dat financiële afspraken worden nagekomen. Met onze dienstverlening willen wij een structurele bijdrage leveren aan de rechtszekerheid in onze maatschappij en aan een gezondere economie.

Voorkomen is beter
Als strategisch juridisch partner gaan wij voor een samenwerking op de lange termijn. Wij optimaliseren uw kasstroom door debiteurenrisicoʼs te voorkomen en terug te dringen. Van der Meer & Philipsen biedt namelijk niet alleen de diensten van een gerechtsdeurwaarders- kantoor maar ook die van een juridisch bureau. Al meer dan vijftig jaar zijn wij experts op het gebied van debiteurenbeheer en incassodiensten. Als juridisch (sparring)partner helpen wij u onder meer met het inrichten van betalingsprocessen en het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Wanneer u niet over een juridische afdeling beschikt, kunnen onze juristen u met raad en daad terzijde staan.

Mensenwerk is maatwerk
Ieder mens is uniek en geen zaak is hetzelfde. De wijze waarop we een dossier aanpakken is dan ook geheel afhankelijk van u, de wederpartij en de relatie tussen u beiden. Mensenwerk is maatwerk. Alleen door een grondige analyse van uw verhaalsmogelijkheden en uw juridische kansen kunnen wij de juiste instrumenten inzetten. Zo behalen wij voor u het maximale resultaat.

Direct contact

+31 (0)72-5147000 +31 (0)72-5147029 info@vdmph.nl

Van der Meer & Philipsen

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Aanbreng nieuwe zaken

U wilt uw vordering direct uit handen geven? Wij zijn u graag van dienst.

Zaak aanbrengen

Nieuws

Wet bekendmakingen aan personen zonder bekende woon- of verblijfplaats...

Lees verder

Per 1 mei: Versneld hoger beroep door second opinion...

Lees verder

Online zittingen voortaan ook via Microsoft Teams mogelijk...

Lees verder

Nieuwe coronamaatregelen niet van invloed op doorgang rechtszaken...

Lees verder