Debiteurenbeheer

Het uitvoeren van debiteurenbeheer kan de nodige frustratie en tijd met zich mee brengen. De administratie dient bij gehouden te worden van wie er wel of niet tijdig betaalt. Daarnaast dient u de debiteur eraan te herinneren dat de betaling nog niet voldaan is.

Als u bijvoorbeeld maandelijks gelden dient te ontvangen van een partij vanwege huurpenningen, contributiegelden of abonnementsgelden kan het aantrekkelijk zijn om het debiteurenbeheer uit handen te geven.

Indien wij het debiteurenbeheer voor u uitvoeren, houden wij bij of de derde tijdig en volledig betaalt. Na ontvangst van de maandelijkse gelden storten wij de gelden naar u door. Op deze wijze hoeft u niets te doen voor wat betreft het debiteurenbeheer. Slechts indien een derde niet tijdig of volledig betaalt, stellen wij u hiervan op de hoogte. In dit geval nemen wij contact op met deze derde om te achterhalen wat de reden hiervan is. Mocht het zo zijn dat de derde bewust de vordering onbetaald laat, bouwen wij ieder geval alvast een dossier op ten behoeve van de eventueel te nemen vervolgstappen. Met uw akkoord zullen wij het dossier van het debiteurenbeheer omzetten naar een incassodossier. Op deze manier doorloopt het traject soepel en heeft u er weinig zorgen van.

Het kan dus zeker interessant zijn om het debiteurenbeheer uit handen te geven. Mocht u hier meer informatie over willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Direct contact

+31 (0)72-5147000 +31 (0)72-5147029 info@vdmph.nl

Van der Meer & Philipsen

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

U heeft een vordering

We zijn u graag van dienst.
Hoe nu verder?

Wat kunt u doen?

Nieuws

Wet bekendmakingen aan personen zonder bekende woon- of verblijfplaats...

Lees verder

Per 1 mei: Versneld hoger beroep door second opinion...

Lees verder

Online zittingen voortaan ook via Microsoft Teams mogelijk...

Lees verder

Nieuwe coronamaatregelen niet van invloed op doorgang rechtszaken...

Lees verder