Seminar Grip op debiteuren

Heeft u grip op debiteuren?

Iedereen die zaken doet heeft met debiteuren te maken. Op zich hoeft een debiteurenportefeuille geen probleem te zijn, maar regelmatig blijkt het tegendeel waar. Daarom bieden wij u in samenwerking met de Rabobank Alkmaar e.o. een seminar aan waarin u leert grip te krijgen op debiteuren.

Het beheren van een debiteurenportefeuille kan vragen oproepen. Op dit seminar wordt het hele traject van debiteurenbeheer tegen het licht gehouden. Van het ontstaan van een rechtsverhouding tot en met het traject bij non-betaling. Daarnaast wordt ook nog ingegaan op de risico’s van een te grote debiteurenportefeuille en de samenstelling daarvan. Hierdoor zult u niet alleen zelf kennis hebben over het gehele traject van debiteurenbeheer maar kunt u deze kennis ook delen met uw klanten.

Daarmee kunnen u en uw klanten efficiënter omgaan met een debiteurenportefeuille en de aandacht weer richten op de core business.

De coördinator en tevens één van de twee sprekers van dit seminar is de heer mr. S.J. Schram. Hij is als jurist en toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder verbonden aan Van der Meer & Philipsen. Ook is hij gastdocent bij de studie HBO Rechten aan de Hogeschool Utrecht.
De tweede spreker is de heer A.J. Liefaard. Hij is senior kredietbeoordelaar van de Rabobank Alkmaar e.o.

Het seminar duurt een dag en wordt gegeven op het kantoor van Van der Meer & Philipsen. Per seminar kunnen maximaal twaalf personen deelnemen. Dit zorgt ervoor dat er alle ruimte is voor het stellen van vragen en het bespreken van problemen uit de praktijk.

De kosten voor dit seminar bedragen € 499,- (exclusief BTW) per deelnemer persoon. Dit is inclusief een uitgebreide lunch.

Let op: Speciaal voor onze klanten bieden wij het seminar aan voor
€ 249,- (exclusief BTW) per deelnemer.
Ook dit is uiteraard inclusief een uitgebreide lunch.

Data

  • 15 november 2011
  • 17 januari 2012

 

Direct contact

+31 (0)72-5147000 +31 (0)72-5147029 info@vdmph.nl

Van der Meer & Philipsen

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Nieuws

Wet bekendmakingen aan personen zonder bekende woon- of verblijfplaats...

Lees verder

Per 1 mei: Versneld hoger beroep door second opinion...

Lees verder

Rule of law rapport: Nederlandse rechtspraak scoort hoog op onafhankelijkheid...

Lees verder

Reactie Hoge Raad en Rechtspraak op overlijden Peter R. de Vries...

Lees verder