Seminar Derdenbeslag

Meer duidelijkheid rondom het derdenbeslag?

Mede door de recessie neemt de schuldenlast en het aantal schulden toe. Hierdoor worden meer en meer werkgevers geconfronteerd met loonbeslagen ten laste van hun werknemers, oftewel juridisch genaamd het conservatoire of executoriale derdenbeslag. Een werkgever heeft daartoe tal van rechten maar vooral plichten, waarvan het bestaan vaak niet eens bekend is.

Maar wat mag u? Wat moet u? Hoe wordt nu een beslagvrije voet berekend? Tijdens dit seminar krijgt u hier meer duidelijkheid over waardoor u uw eigen vragen kunt beantwoorden, maar kunt u ook uw klanten van dienst zijn middels een gedegen advies.

De coördinator en tevens spreker is de mevrouw mr. S.N. Peijenburg. Zij is als jurist en toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder verbonden aan Van der Meer & Philipsen. Daarnaast is zij gastdocent bij zowel de studie HBO Rechten aan de Hogeschool Utrecht, als bij de Teeken Stichting (instituut voor de permanente educatie van gerechtsdeurwaarders).

Het seminar duurt een dagdeel en wordt gegeven op het kantoor van Van der Meer & Philipsen. Per seminar kunnen maximaal twaalf personen deelnemen. Dit zorgt ervoor dat er alle ruimte is voor het stellen van vragen en het bespreken van problemen uit de praktijk.

De kosten voor dit seminar bedragen € 325,- (exclusief BTW) per deelnemer. Dit is inclusief ontvangst met broodjes en een syllabus Beslagvrije voet voor werkgevers.

Let op: Speciaal voor onze klanten bieden wij het seminar aan voor € 199,- (exclusief BTW) per deelnemer.
Ook dit is uiteraard inclusief ontvangst met broodjes en een syllabus Beslagvrije voet voor werkgevers.

Data

  • 29 november 2011
  • 10 januari 2012

Uiteraard kan het seminar ook bij u op locatie worden gegeven. Neemt u hiervoor contact op met ons kantoor op de mogelijkheden, planning en tarieven.

Direct contact

+31 (0)72-5147000 +31 (0)72-5147029 info@vdmph.nl

Van der Meer & Philipsen

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar

Nieuws

Wet bekendmakingen aan personen zonder bekende woon- of verblijfplaats...

Lees verder

Per 1 mei: Versneld hoger beroep door second opinion...

Lees verder

Rule of law rapport: Nederlandse rechtspraak scoort hoog op onafhankelijkheid...

Lees verder

Reactie Hoge Raad en Rechtspraak op overlijden Peter R. de Vries...

Lees verder