Juridisch bureau Problemen voorkomen?

Juridische problemen zijn vervelend en kunnen in veel gevallen worden voorkomen. Bijvoorbeeld door vooraf uw algemene voorwaarden door ons te laten toetsen. Ook voor het opstellen van uw contracten, hulp bij uw verweer of bemiddeling als tussenpersoon kunt u bij ons terecht. Door vooraf juridisch advies in te winnen, kunt u problemen in de toekomst vermijden. En dat is uiteindelijk de beste oplossing!

Problemen met een leverancier?


Wat als zich toch een geschil voordoet? U krijgt bijvoorbeeld onenigheid met uw opdrachtgever over de kwaliteit van een levering. Of u bent samen iets overeengekomen dat niet letterlijk in het contract staat. Kunt u hier dan toch een beroep op doen?

Onze juristen kunnen u bij alle juridische aspecten bijstaan. De juridische expertise is in huis om zowel eenvoudige geschillen als complexe zaken in behandeling te nemen. Zo kunt u voor al uw juridisch advies bij ons terecht. Bovendien werken we met een zeer concurrerend tarief ten opzichte van de reguliere advocatuur. Als ondernemer bent u liever niet bezig met de juridische kant van zaken doen. Ons juridisch bureau denkt met u mee en helpt u verder.

Van der Meer & Philipsen; uw betrouwbare partner

Aanhef * Dhr.     Mevr.
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Adres
Postcode/Plaats
Email adres *
Telefoonnummer
Opmerking *
 
  Verzenden

Van der Meer & Philipsen
Telefoon: +31 (0)72-5147013
E-mail: pr@vdmph.nl


Bel mij
Gratis AV Quickscan

Algemene Voorwaarden

Een goed begin is het halve werk! Zijn uw AV duidelijk?